Rólunk

HOPA immár több mint tíz éve tevékenykedik Szlovákiában, Csehországban és 2008 óta Magyarországon is.

Cégünk eleinte zuhanykabinok gyártására specializálódott, de ma már inkább a komplex fürdőszoba berendezésére fekteti a hangsúlyt. Magyarországi megjelenésünkkel a kedvező ár/kiemelkedő minőség piaci rését kívántuk betölteni. Sikereinket a minőség és az ár mellett a szállítási határidő pontos betartásának, a nagy raktárkészletnek, és rugalmas szervizünknek is köszönhetjük. 2004 óta ISO 9001:2001 minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezük.

Kérjük tekintség meg katalógununkat, amelyben megtalálhatják a mai gyógyászati, wellness és technikai követelményeknek megfelelő, a legmagasabb igényeket is kielégítő hidromasszázsrendszereket, kádakat, zuhanyzókat, csaptelepeket, fürdőszoba bútorokat, és kiegészítőket.

A HOPA közép Európa legnagyobb hidromasszázs rendszer gyártója, amely mérnökeink fejlesztésein alapul. A több mint tíz éves szakmai tapasztalat eredménye a CLEAJET technológia ami önürítő fúvókákat, és speciális csőrendszer kialakítást takar, melynek köszönhetően nincs többé pangó víz a rendszerekeben ami ez idáig komoly problémát jelentett, és sokak bizalmát szegte a masszázs kádakat illetően. 

Mi csak a minőségi márkákat képviseljük, amelyek európai szintű fürdőszoba felszerelést kínálnak. A termékcsaládunk sokféle formájú és méretű fürdőkádakat, praktikus és kiváló minőségű zuhanykabinokat, mosdókat, fürdőszobai csapokat, WC-ket, fűtőtesteket, és különböző fürdőszobai kiegészítőket is kínál.

Fürdőszoba manapság nem csak a tisztálkodást szolgálja, hanem a kikapcsolódást és regenerálódást is. A fürdőszobában kezdődik és végződik az ember napja. Ezért kell a fürdőszoba berendezését figyelmesen és határozottan választani. Akár egy kis fürdőszobáról vagy nagy és atipikus fürdőszobáról van szó, biztos lehet abban, hogy a legjobb és legszebb fürdőszobai felszerelést választotta.

Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését. Kérdéseivel forduljon bizalommal viszonteladó partnereinkhez az ország egész területén.